Friday, May 17, 2013

Yang Lama Jadi Baru

Alhamdulillah...dah tak de dah rasa sakit mata atau sakit hati setiap kali nak meng'iron' baju...semua tu tinggal kenangan...yang ada sekarang hanya perasaan nak makan ais krim setiap kali menatapnya...

inilah dia yang lama itu...walaupun buruk tapi banyak juga berjasa ni..tapi itulah kehidupan ni kan roda, masa di atas kita disanjung dan disayang...bila di bawah jadi mcm ni la...tamat sudah riwayat mu duhai iron board cover peninggalan adindaku... =_='

yang lama dan buruk ;(

yang lama pasti akan ditukarkan dengan yang baru...yang lama itu telah bertukar menjadi ini.....

yummiehhh....
amacam? cun tak? baba alya, jangan cravings for ice cream setiap kali iron baju kerja mama ye...hahaha


can't wait untuk berjumpa dengan chenta hati baru...sabar...sabar...



16 ::ThoughT(s):: :

sueshe said...

hahaha..iron board yang menghungrykannnn!!!yummyyyyy...

Ummu Muhammad said...

Wahhhh comelnyeeeee...apakah bb baru u tu..

Mila@Rimbun said...

yumyum....sedapnyer ice cream.

baru akak teringat yg akak ada beli heat resistant batting bertahun sedah.. yang kengkonon nak buat ironing board cover.. mana ntah ku letakkan hahaha

umi alya said...

mungkinkah???? tahniah Noen..

Tihara said...

wahh, banyaknya ice cream..iron baju je mesti teringat aiskrim

aTieYusof Family said...

Cantik nya...
yang lama tetap meninggalkan jasa..;)

tenku butang said...

hahahha.. ingatkan nak bg tau mkn asi krim betul tadi.. rupanya cover iron ais krim.. aduii torkono den! haaa3

Nisah Idham said...

oo cantik cover iron board. nisah tgk pun mcm.. yummy yummyyyyy

deno said...

kalau hari2 ngadap gambar aiskrim, mesti terliur juga :)

nurbijen said...

cun sgt2..
siapakah cinta hati batu tu???

Ummi Iman said...

Jahit sendiri ke? Cantik. Lps ni iron sejuk je sebab di kelilingi aiskrim ;)

CeqGu said...

serius cantik....berkenan sungguh tengok corak kain tu....sejukkkk mata memandang time tengah peluh menitik iron baju hehe. beli kat mana kain yg comey2 tu?

Suzie said...

lawa bukan main ...akak pula beli meja letak dapur kat giant buat tempat iron ...heheheh iron board patah beb

SoNice said...

sblm ni my iron board punyer span menipis...ingat nak buat satu mcm ni....tunggu punya tunggu punyer tunggu masa yg sesuai takde..sudahnya aii beli je yg ready made kat watson tu..eheheheh

Tuan Juhaida said...

Cantiknya!sy pun nak kena tukar cover ironing board juga ni hihi

IntaNBerliaN said...

tgk kain tu tingat baju alisha n aqilah.. hihi

alisha bila tgk baju tu, mesti duk cakap sedap.. hahah