Tuesday, June 11, 2013

1st Ever Customer...

Alhamdulillah dalam dok update / upload kat FB berkenaan hasil daripada percubaan kami menggunakan NV950 kami tu, ada yang berkenan dan tertarik dengannya...my ex-schoolmate berkenan dan tempah personalized towel untuk anak-anak dia...saya for sure la teruja sebab 1st customer kan...Terima kasih ya farah sebab trust aku yang amatur dalam bab sulam menyulam nih ^_^

Princess for little princess Aufa

for Aufa's brother...superhero Uwais ^_^

Both towel kita kasi masuk dalam ini kotak ;)

Alhamdulillah semoga lepas ni ada lagi la yang menempah...sesiapa yang yang berminat boleh ke fan page mamalya sebab kat sana ada lagi design-design applique/embroidery yang comel dan cute untuk dipilih...Harga untuk kids towel RM25, adult size RM38 inclusive towel, applique/embroidery and name...In syaa Allah kami menggunakan towel yang berkualiti (100% cotton)


Dalam mood speeding up the gear...


9 ::ThoughT(s):: :

Kesuma Angsana said...

wah cantik tu ! menarik

Ratu Hatiku said...

Memang cantik.. :D

Puan Bui Junaidi said...

CANTIK..BUI TERUS PASANG NIAT NAK TEMPAH NI TP TGGU DULU EK..HEHEHE

nurbijen said...

Tahniah dah ada pelanggan... kalau saya kat Teganu pun dah lama order satu utk anak2 :)

Suzie said...

Alhamdulillah , Suka kan bila duit masuk

Deq's Qienz said...

akak jual ke..wah kiut la..

Ummi Iman said...

Nak juga satu lah untuk Iman. Kena godek2 mcmana nak order ni ;)

QasehnyaRania said...

cantik .simple :)

Ummu Muhammad said...

noenn bole giler wooo tgk sulam2 u nihh