Monday, June 3, 2013

Bila Bos Kecil Menonton Movie

Ice Age...suka sangat sikecik ni tengok ice age...dok ulang tayang citer tu berkali-kali pun tak pe...tapi bukan aje si kecik ni maknya pun ralit juga bila dh mula tengok ice age ni...suka dengan animals kat dalam citer tu terutama si Sid...ade je benda yang dia buat...

sorry gambar cekci sket...curi2 snap gambar masa dia tengah ralit dengan ice age...memang tak sedar langsung mama amik gambar dia...huhu



kemain lagi ye siap silang kaki kat bear..gaya memang tak boleh tahan ^_^


mama pulak suka tengok SSID...huhu


15 ::ThoughT(s):: :

Farah Waheda Wahid said...

wah gitewww sekali gaya si ayya ek... ni memang relaks habis ni... he he he...

ieda immi said...

mak aihh kemain cekci ekkee

zahrien pun suke tgk ice age tapi tgk dari tab akak , soo tab tuu memang jaranglah ngan akak huhu

Mila@Rimbun said...

seksinyer tengok TV hihi

umi alya said...

kemain lg ye alya berposing

Mayang ABDUL RAZAK said...

HAMBOIII SENANG ATINYER DIER... TAPI NAMPAK SANGAT COMEL

Kakzakie said...

Ini menonton kelas business Noe. Utk bos-bos aje - siap landing rehat ikut suka.. seksi lagi hihi...

MamaDaniel said...

Aah la kakak...shekshii la dia... hihi...

fiqkbe said...

amboi ralitnya! fiq pun peminat setia ice age ;D

PuanZaniff said...

comelnya bos tecik tu..seksi uuu

Nor Salmi said...

Amboi seksinya dia..

mama aryan said...

panaskan alya sekarang ni, apa salahnya seksi sekali sekala...

IntaNBerliaN said...

dah mmg mcm gaya boss ni.. hihii

aTieYusof Family said...

Hihihi...anak dara seksi dgn patung pink lagi..:)

Zira Aziz said...

alya, auntie pn suka tgk ice age..blh geng ni..hehehe.

Mimie Najib said...

bukan kemain seksi posingnya tu..hehe
comel la alia ni..