Thursday, June 6, 2013

Happy Anniversary Dear...


06/06/2009

Alhamdulillah berlalu sudah empat tahun menempuhi suka duka, cabaran dan pengorbanan alam rumahtangga...semoga ikatan yang dibina diberkati-Nya dan kekal bahagia selamanya...tanpa sedar sudah 4 tahun hidup bersamanya walaupun hanya berjumpa seminggu sekali tapi itu lah cabaran namanya...namun ku bersyukur dikurniakan seorang suami yang baik, rajin dan suka mengalah...hihi

Terima kasih kepada Bro.Ibrahim(metallurgy lab technician iium) sbb bagi nombor telefon saya kepada 'mamat' ni ye...tak sangka berjodoh rupanya...ok kita flash back sikit detik pertemuan kami...kiki... masa tu study week final exam final sem kat uia, bro ibrahim bg no sy kat 'mamat' ni(kawan si ibrahim tu la) tanpa pengetahuan dan persetujuan saya..jahat tau...'mamat' ni pun contact le sy..sy pun ok la layan biasa2 je sbb nk exam dah kan masa tu...mana ad masa nk fikir pasal cinta2 ni..dh la masa tu final year project tak settle lg...lepas exam 'mamat' ni cakap nak serious dengan saya...ohh memang terkedu..then cakap kat dia kalau betul nak serious, pergi jumpa abg & kakak ipar...hooo berani tau 'mamat' ni, dia pergi rumah abg...face to face dengan abg n my sister in law...ringkas cerita kenal lebih kurang in April, then tunang in August tahun yg sama...the next year kawin (tunang tak sampai setahun)

Alhamdulillah tak lama selepas nikah saya disahkan hamil...dan pada tarikh keramat 11/04/2010 kami bergelar mama & baba kepada seorang puteri yang cantik, comel lagi solehah...Alhamdulillah sekali lagi pada tahun 2012 saya disahkan hamil untuk ke-2 kalinya namun Allah maha penentu segalanya, saya keguguran...sob...sob...tak pe, perancangan Allah yang terbaik untuk kita ^_^

Happy anniversary dear...
Our anniversary means a lot,
Much more than any other day,
I celebrate my love for you,
And Cherish you in any way.

Through passing time, our love still grows,
A caring relationship to explore,
Our life togather gets better and better,
And I keep on loving you more and more.


"With a love that shall not die till the sun grows cold and the stars grow old" 
-William Shakespeare-


14 ::ThoughT(s):: :

Farah Waheda Wahid said...

happy anniversary NoEn... semoga berbahagia sentiasa sehingga ke Jannah... happy for you... *_^

Mimie Najib said...

happy anniversary kak.. =)
bahagianya.. :)

Kakzakie said...

Happy anniversary Noe. May the happiness everlasting...

nurbijen said...

Happy anniversary Noen...
Moga terus behagia hingga ke Jannah :)

Tihara said...

alhamdulillah, happy annivesary..sweet moments :)

Noe said...

happy anniversary...semoga berkekalan hingga ke akhir hayat...

jgn risau...mesti ada rezeki lagi utk tambah anak...

psss - kenal x lama ..terus kawin..bagus tu...

Deqla Manjew said...

happy belated anniversary.. hihi.. 060606 mmg tarikh yg cantik.. =)

Mila@Rimbun said...

Happy Anniversary...moga sampai ke jannatulfirdaus :)

mama aryan said...

happy anniversary noen...

moga jodoh berpanjang hingga ke syurga ye

Suzie said...

Happy anniversary

cik kumbang said...

Happy anniversary :)

Blogwalking sini :)

What will your last 10 years look like?
Tips agar kebaikan berterusan

Ummi Iman said...

Happy anniversary. Semoga terus kekal bahagia selamanya dan dirahmati Allah. Murah rezeki juga. Bertambah baby ;) saja nak usik :)

Ummu Muhammad said...

jiwe2 puan noen kite..tahniah muge bercinte sampai syurge ye mama n baba alya!!! seronok kawan mama alya yg comel nih! :)

wantie said...

happy anniversary. semoga bahagia selalu. happy sampai ke syurga ye.