Sunday, June 9, 2013

Hasil Percubaan NV950

Alhamdulillah bila dah ada mesin sulam ni teruja la sikit nak menyulam dan ber"applique"...tambahan pula baba alya pun menunjukkan minat yang sama...kebetulan time beli mesin tu musim orang kahwin...so ape lagi kan amik peluang la practice menyulam...macam biasa la kan nama dah practice, mesti ada buat salah...maklumle belajar menyulam tanpa cikgu depan mata, hanya bergantung pada internet semata2....tapi ok la sbb berjaya juga menyulam dan ber"applique" +_+

test sulam pengantin...yang ni 100% baba alya yang buat
tapikan mana la hilang mulut pengantin perempuan tu ya ^_^

Test applique dan sulam nama

yang ni baba alya pulak cuba2 ber "applique"... ^_^


  Alhamdulillah towel-towel ni khas untuk pengantin baru...mereka yang rasmi percubaan kami menyulam dan berapplique...halalkan la ye segala kekurangan tu...maklum ler..masih amatur lagi...

siap ada kotak u...hehe

Bila dah ada mesin sulam ni kene la productive sikit kan...kalau tak macam mana nak cover balik modal beli mesin kan...and luckily baba alya pun minat juga..boleh la sub kat dia...insyaAllah hasilnya memuaskan, quality towel pun insyaAllah yang good quality...nak harapkan saya memang tak sempat la...

so sape2 yang nak tempah personalized towel boleh la hubungi kami kat fan page mamalya atau email kami mamalya.boutique@gmail.com...tak pun nak senang wechat/whatsapp/viber sy +60132405958...no call / sms k ^_^


Lagi 30 hari nak masuk Ramadhan...sudah kah anda semua bersedia?


10 ::ThoughT(s):: :

nurbijen said...

wah bagusnya husband and wife punya minat yg sama...

Niya Hamdan said...

wahhh..cantik..:)

Suzie said...

Amboi ...bagus bisnes ni ....Akak rasa sedih nak Ramadhan .Rasa macam tak prepair.Esok 1 syaaban ingat nak mula puasa dan banyakkan amalan sunat .Semoga berjaya hendaknya

Ummi Iman said...

Pasti ramai yg berminat. Lebih senang kalau letak harga. Boleh terus order jika ada yg berkenan :)

Nor Salmi said...

Insyaallah dah selalu buat nanti pasti mahir. MOga perniagaan terus berkembang..

Tuan Juhaida said...

wah...kreatif dan rajin sangat. bagusnya...now dah boleh beri hadiah kat sesapa hasil tangan sendiri....bestnya..memang teruja tengok hasilnya!

Norlidawati Jaafar said...

wa besnye
kite pun suke buat bende gitu kuikuikui
jom ar meriahkan blog saya
saya ni newbies blogger
umielman.blogspot.com
TQ coz sudi melawat blog saya ye

Ummu Muhammad said...

noen cantek sgt!!!

T__T Allah sampaikan kami dalam ramadhanMu T__T

wantie said...

wa.. sangat best. kalau le akak ada mesin ni. mcm mcm nak buat.

Kesuma Angsana said...

mmg terbaiklah !