Sunday, June 16, 2013

Sepit Rambut Hasil "Abang" Kami

In the hoop embroidery hair clips...cuba2 buat prototype hair clip menggunakan encik Abang kami...

flower bloom felt stitch

Butterflies felt stitch

Alya awal2 lagi cakap sepit rambut tu dia punya...haha...tak pe la nak, mama pun try and error nk tgk hasilnya macam mana...bila dh puas hati boleh la buat jual...ekeke...

Semenjak tahu boleh buat pembayaran melalui paypal guna debit card ni (sebelum ni hanya tahu boleh guna credit card), ade je pattern applique/sulam yang dibeli...hoho...bahaya..bahaya kalau tak kawal...kering aje la duit dlm bank tu...hiks..tapi selalunya beli bila ada sale..pernah beli pattern yg berharga $0.07 aje untuk satu pattern...mmg tak lepaskan peluang la kan..convert ke duit kita baru RM0.22 untuk satu pattern...semoga pattern yang dibeli tidak akan menjadi pekasam...hihi


Baba alya makin mahir "bermain" dengan en. Abang kami..tahniah Baba


14 ::ThoughT(s):: :

umi alya said...

cantiknya..

Suzie said...

Comel2

Shazillah Sani said...

comelnya...^^

izan mama mia said...

cantik..kiut sangat

ieda immi said...

alah comel2 .. ;)

are_lin@yu said...

cmelnya pndai buat ;-)

aTieYusof Family said...

wah! cantik lah..pandai babah Alya..:)

Ummi Iman said...

Comel. Boleh Email akak cara nak order towel tu tak? Tak sempatlah nak godek2 ;) ruse_nrk@yahoo.com. Berapa byk huruf tak kisah ke?

MamaDaniel said...

Comey... mak yang takde anak dara pun teringin nak pakai... weeeeee... ;)

Noen... paypal mmg memudahkan ek... berhati2 .. hihiho... :P :P ;)

Kesuma Angsana said...

hehehe comey sgt tu !

Zira Aziz said...

serius comel..byk la sepit alya pas ni...

Deqla Manjew said...

amek tempahan ye?.. alahaii comel2 smua..

Ummu Muhammad said...

cntiknyeee mekk u buat..wahh boypren dgn mesin tegak ke tuh hehe

Deq's Qienz said...

alahai kiut miut la.