Sunday, June 30, 2013

Tahniah TRWs...

Sekali lagi tahniah kepada team kelantan sebab menang lagi sekali piala FA...yeahhhh...sebenarnya tak tengok pun bola mlm td...entah kenapa kepala ni berdenyut2...nak angkat kepala pun tak boleh...usai solat maghrib terus tidur...baba alya tengok sorang2..sedar tengah malam terus tanya baba menang ke tak...sama seperti tahun lepas, tak sihat juga time kelantan ke final...hmmm memang tak de jodoh kot dengan bola ni...

kepada JDT, jangan sedih2 ya...usaha lagi lain kali...hehe


tiap kali kelate dapat masuk final, kerajae negeri awal-awal lagi umum cuti peristiwa..best ah gitu, kaloh ko mene ko tetap cuti...utungnyo la sapo dok kelate...jeles nih ;p


7 ::ThoughT(s):: :

nurbijen said...

kalu bulih nok duk kelate jugak, tapi apakan daya.. rezeki kat negeri jiran....

Suzie said...

X tengok juga ....

FADLUL & FIFAH said...

jom pindah klantan!!hehe

Ummu Muhammad said...

gomo kelate gomo! i johorian yang berpaling tadah haha! tak tengok pung tapi i sokong kelantan sebb sultan kelantan best! hehe boleh ke gitu kehkeh

Ratu Hatiku said...

Kalah memang adat bertanding kan.. Tahniah buat TRW :D

Puan Bui Junaidi said...

TAHNIAH APEX..HAHA

aTieYusof Family said...

Pa'e pun pandai ckp "Gomo kelate Gomo"...
Tahniah TRW...:)