Thursday, July 11, 2013

Hasil Setakat Hari Ini

Alhamdulillah hari ini hari ke-2 kita berpuasa...untuk day 1 semalam, agak haru juga la mama alya...pada awalnya rasa biasa2 je, lagi sejam nak berbuka tiba2 jadi macam orang kebulur...rasa lapar yang amat actually bukan lapar tapi xde tenaga yang amat sangat, tiba2 berpeluh2, pening2, nak angkat tangan pun xlarat...rancang pada awalnya nk memasak, tapi sempat potong sayur, masak nasi and letak garam ikan je...huhu..end up pergi tdo kat sebelah alya yang tgh tengok TV...azan je terus berbuka dengan kurma...masih tak larat dan tertidur lagi..sedar2 jam 8mlm..terus bangun solat maghrib dan sambung tdo lagi..alya? nasib baik memahami...sedar2 dia dah tertidur kat sebelah ni...huhu..bangun makan nasi jam 12 lebih...masa tu baru rasa ada tenaga nak bangun

rasanya mama alya jadi mcm tu sbb the day before tu mama hanya makan breakfast (nasi lemak), tengah hari xmakan, hanya makan biskut, malam pun sama tak makan juga...masa sahur tu hanya makan telur masak separuh, kurma dan air...so untuk sahur pagi tadi mama makan nasi la..hihi..takut jadi mcm semalam..kesian kat alya xde yg melayannya :(

ok berbalik pada tajuk, sebenarnya nak 'tayang' hasil encik Abang setelah bersama kami lebih kurang 2bulan...alhamdulillah kalau la order masuk macam ni setiap minggu cepat la dapat pulang modal....insya Allah..amin..amin...




so sesiapa yang berminat boleh ler meng'order'...hihi

Harga untuk kids towel RM25, adult size RM38 inclusive towel, applique/embroidery and name...In syaa Allah kami menggunakan towel yang berkualiti (100% cotton)...boleh tengok kat blog mamalya untuk pilihan pattern yang lebih menarik dan cute2 ;)


7 ::ThoughT(s):: :

Nasuha said...

Comelnya...

nurbijen said...

ore kelate panggil kenaling... saya pun selalu jadi macam tu kalau tak cukup atau skip masa makan... harapnnya hari ni x kenaling doh...
wah, banyak dapat sambutan.... semoga terus sukses :)

Suzie said...

Jangan skip makan walau x makan nasi tapi kena makan juga. Rezeki yer......

Ummu Muhammad said...

canteknye noennn!!! nk bg birthday present mybankku tengah kontang hahah..nnt kalau nk i roger u..inshaALlah nak tapi tak tau nk picas ape tuk budak berdue tu

memang tiptopp en abang u!!!

p/s: ehh noen jagelah kesihatan tuhh..i bace pun i tau betapa lemahnye mase tuhhh..

ABC sejak semalam :P berangan dan 30hari :P

Zira Aziz said...

waaa, mmg cantik la noen..insyaAllah semoga d murahkn rezki :)

aTieYusof Family said...

Cantik2 semuanya...:)

PuanZaniff said...

cantik..nnti blh la oder utk baby..ihihi