Saturday, August 3, 2013

Hari Terakhir Bekerja

Hari ini merupakan hari terakhir mama alya kerja sebelum bercuti panjang sempena aidilfitri...ambil cuti awal sebab ma kat kampung call suruh balik awal...biasala ma tu suka buat ayat sedih kasi kita touching...ok la ma anakanda mu balik awal tapi lepas raya kena balik awal juga la kat sini...cuti hanya berbaki 4 hari saja so kesemua cuti-cuti yang ada telah digunakan...kalau nak cuti lagi kena tunggu bulan 9 baru la i boleh cuti balik...bagi siapa yang tak biasa, company tempat saya bekerja ni bagi cuti ikut bulan..mcm saya annual leave saya 30 hari tapi tak dapat guna 30 hari tu sekali gus...kene tunggu tarikh matang baru boleh guna...

last but not least, selamat datang kepada ahli baru kami...goodbye to WLG, welcome WYU...kehadiran mu tanpa dirancang, namun sangat dialu-alukan...semoga kita akan serasi bersama...hehe...kepada WLG, dirimu tak akan pernah kami lupakan...sayang kamu ketat-ketat 


persiapan raya, satu apa pun belum buat =_='


5 ::ThoughT(s):: :

heirizalieyana said...

selamat bercuti ...

umi alya said...

bestnya dpt balik beraya awal...

Mila@Rimbun said...

Selamat bercuti mama alya... best tuh cuti ada 30 hari, akak ni cuma ada 22 hari jer tau... kalau exceed YTD allocation kena bg alasan kat bos.. but still boleh apply

Kesuma Angsana said...

slm singgah & ucap selamat hari raya maaf zahir & batin yer !

Nida Mohd said...

selamat hari raya mama alya..maaf zahir dan batin..