Tuesday, August 27, 2013

Photo Book Pertama Kami

Akhirnya siap juga photo book pertama kami...dah dapat sebelum raya hari tu tapi tak sempat nak buat entry...

gambar kenangan ketika bercuti tahun lepas

sebenarnya photobook ini adalah photo book ke-2 yang kami beli...photo book yang pertama kami beli (boleh refer entry INI) tak siap-siap lagi..since yang tu dia punya time frame untuk siapkan photobook adalah 8 bulan dari tarikh purchase, maka kita siapkan dulu yang lebih singkat tempohnya...selalu asyik tangguh-tangguh nak edit gambar, bila check dah nak expired dah voucher tu...terus buat, xsampai 2 minggu siap edit...2 minggu? lamanya...camno x lama, buat kat office time lunch hour / time xde kerja kat office..kalau ngadap dia je kejap je rasanya boleh siap...photo book ni sampai di teratak kami seminggu selepas submit file kat PIXAJOY. cepat dan pantas kan ^_^

Suka hati je susun-susun gambar


Next target nak siapkan photo book kami yang seterusnya...dah beli tak kan tak mau siapkan..membazir ler namanya kan... wish me luck sebab voucher tu expired bulan 10, lagi sebulan tuk siapkan photo book tu...in syaa Allah sempat..huhu

Sekarang PIXAJOY ada promo (till 3/9/13)...untuk yang belum pernah buat photo book boleh la cuba...in syaa Allah anda akan berpuas hati dengan hasilnya...klik pada gambar kalau nak beli ya



"Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself" - Leo Tolstoy


11 ::ThoughT(s):: :

permatabiru said...

best kan edit2 photobook..bila la rajin nak buat lg pun xtau..

Sya Mimie said...

seronok duk belek2 photobook yng berwarna warni tu kan.. :)

Farah Waheda Wahid said...

NoEn dah buat photobook kedua dah pun, akak belum lagi... hu hu hu... sibuk nak buatlah ni...banyak dah gambar dikumpulkan...

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik hasilnya..

aTieYusof Family said...

Cantiknya!..tak pernah cuba kt PIXAJOY ni.. skrg dok tunggu poster print from photobook Malaysia..:)

MamaDaniel said...

tak pernah buat photo book... kalau nak beli tu kena siap2 edit gambar la kita.. hahaha.. nak pilih gmbr lama2 time tak berapa tembun.. hahahha

Kesuma Angsana said...

wah cantik, mmg berbaloi membeli kan !

Kakzakie said...

Memang cantiklah kakak tengok:)
Bila gambar dah susun mesti nak belek selalu kan.

Mimi Azirah said...

Memg cntik

ros_reeza said...

wah, macam best je ada photo book ni kan :)

nurbijen said...

tak pernah lagi order photobook dgn pixajoy... murah jugak harga tu...
saya pun baru lepas order 10 photobook.. buat semua dalam masa 2 hari jer gara2 dah nak expired... habis sakit pinggang duk mengadap lappy