Wednesday, August 21, 2013

Rasa Macam Nak....

Walawei...mood update blog memang kelaut dalam...bukan tak de cerita, cuma mood je entah kemana...rasa-rasakan macam kene tukar layout blog la...dah bosan kot tengok layout sama je tiap kali buka blog...nampak gaya macam kene tukar baru ni...baru la semangat sikit kan nak update blog...ahaks..

wah rupanya saya start pakai design layout ni JAN 2012...dah setahun lebih..patutla bosan...hihi...hmmm kene survey designer yang boleh ubah blog ni jadi lagi cun ni...yang ni bukan tak cun cuma nak tukar selera dan mood...kiki...saje nak perabih duit le ni..nak edit sendiri memang tak pandai...haha...ok any suggestion designer yang best + harganya murah? xmau la mahal2 sangat...membazir...hihi

baba alya, sila sponsor ya...kiki ^_^

survey-survey kain yang cun melecun untuk buat dress raya haji mama dan alya...over tau mama alya ni, puasa 6 pun belum dah sibuk cari baju untuk raya haji pulak ;p


13 ::ThoughT(s):: :

Mimi Azirah said...

Cube try tanya blogger cik rose cute takpyn blogger eca

Ratu Hatiku said...

Saya pun mood ke laut gak :)

ieda immi said...

huhuhu akk arituu mood x der .. tambah2 sebuk raya dan OH kan ..
skrg dah ok ...
normal tuu dik ;)

QasehnyaRania said...

as-salam.
selamat hari rya kak

ala, tukar la, rumah baru lepas raya.hihi

akak, saya nak tempah lagi 2 helai tuala utk budak2. nti saya pm dekt FB j

Mila@Rimbun said...

ahaks... akak dah beli pun kain untuk raya haji (kononlah)... tapi raya haji tahun bila lom tahu lagi hihihi

Kakzakie said...

Alaa Noe ni. kakak punya blog tak ada apa-apa design pun. Yg ini pada kakak cantik dah...

Ummu Muhammad said...

wahahah raye ajinye preparation! meletop!..i pong tak hupdet2 bnyk bende kecik2 tepi kiri kanan atas bawah belog kemalsan keteramtan

Zira Aziz said...

..blog sy lg la..simple je..mls nk meng'edit'.. eh, mcm la sy terer sgt nk edit sndiri hahaha...

Suzie said...

Nanti kabo lah kat akak , nak juga tuka design....
Nak juga la buat dress. Hihihi

MamaDaniel said...

Cik shiedah sonice rasanya ada link pasal blog designer ni...
Saya pun dah laaaamaaa tak tukar layout...

aTieYusof Family said...

Terfikir juga nak tukar layout blog..hehe..
amboi dah ada plan utk baju raya haji..:)

Mieya Atiera said...

Sama la jugak dengan Mieya.

Ummi Iman said...

Tak sabar tgk layout baru.. :) ada sulam & patch cantik juga