Wednesday, August 14, 2013

Salam Aidilfitri

pic: google

7 syawal...selamat hari raya semua..belum terlambat lagi kan...entah kenapa selepas bercuti hampir seminggu ni momentum untuk bekerja amat la lemah...apetah lagi untuk menaip/up entry..kadang tu rasa buang masa je datang office tapi output-nya amat la sedikit...huu...

few pictures yang sempat di-snap pada hari raya...susah betul alya nak bagi kerjasama untuk snap gambar bertiga...huhu...


pakai baju sama sebab selai tu je baju raya mama...huhu sedih...paksa baba and alya pakai baju sama juga(semestinya basuh dulu baru pakai balik..hehe)..konon nak sedondon pergi raya rumah sedara mara ;p
 


ini ajo gambar raya kami...gambar 1 family pun tak amik tahun ni...sibuk sangat beraya sampai lupa nak snap gambar the whole family..maklumla jarang berjumpa ada saja yang dibualkan..segala gadget tolak ketepi...ngehngeh

akhir kalam, selamat hari raya kepada semua..mohon ampun andai ada tersalah atau tersilap bahasa sepanjang perkenalan kita tak kira la di alam nyata atau maya...mohon ampun untuk segala dosa yang disengaja atau tak sengaja..

 pada asalnya purple bukan tema kami tahun ni...tukar tema gara-gara baba alya la ni...huhu


21 ::ThoughT(s):: :

Ummu Muhammad said...

wee witt!!! purple cair same muhammad n abdullah..ayah purple pink pekat..ibu due2 warne ade hehehe

slmat ari raye puan noen n co! 0-0 ;)

Masya said...

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN ... BIASALAH, SAMALAH KT ORG PUN SSUSAHNYA NAK AMIK GAMBAR BERTIGA..

Zee Suhaini said...

selamat hari raya..

kadang memang malas nak snap2 gambor time raya ni..zee pon dok paksa hubby jerk..sendiri malas..hehe

Aisy Nasiha said...

Bagus juga alya ni, bgi kerjasama walaupun payah bg kerjasama, ada juga gambar, boleh buat kenangan.

Lawa baju purple..

Farah Waheda Wahid said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Maaf Zahir Batin...

:: Cik Viva :: said...

Selamat Hari Raya..samelah kita susah benar saya nak kumpul ramai2 ambik gambar raya..

umi alya said...

Kami lagi le xder lgsung gmbar raya, mood masih tarak, ngan blog2 sekali terkubur sementara waktu..

Salam Aidilfitri buat Noen sekeluarga, maaf jika ada diantara komen akak sebelum ini terkasar bahasa atau sebagainya..

izan mama mia said...

selamat hari raya..

Zira Aziz said...

baju jahit sndiri ye..hehe

Salam Aidilfitri Noen... :)

Deqla Manjew said...

cantik pic raya.. selmt hari raya dear.. maaf zahir batin.. =)

ieda immi said...

payah nak dpt bergambar bersama kalau masih kecil nie .. macam akk dulu masa anak2 kecik .. pueh pagi2 raya berpeloh2 ekeke ..

skrg alhamdulillah ;)

Mieya Atiera said...

Wah.. warna purple.. sama lah tema dengan baju raya Mieya kali ni

MamaDaniel said...

Slmt ari raya noen n keluarga.., kita pun xde gmbr berenam.. sorang bgn sorang lg baru tido.. haha...

Tihara said...

cantik sedondon, selamat hari raya dan maaf zahir batin :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt hari raya sis =)

Kakzakie said...

Tunggu Alya besar sikit masa tu mama/baba kena arah Alya pulak suruh posing ikut cara dia. Camera pun dia yg akan pegang. Tunggulah... macam kakak ni anak-anak dah besar mereka yg suruh kita posing tau...

Selamat Hari Raya dari kakak:)

Kesuma Angsana said...

cantik kaler tu.. neway selamat hari raya juga yer

are_lin@yu said...

comel2 lah si kecil.hehe..slmt hari raya maaf zahir batin dear

Ummi Iman said...

Alya pun tak mau posing ya :) mmg mcm tu kan bab tema ni.. tahun ni kami gigih kan juga utk capai tema ;)

aTieYusof Family said...

Salam Lebaran Noen & Family..
erm..samalah kita, takde gambar raya sefamily...sibuk sgt, smpi tak ingat nak snap picture...hehe:)

QasehnyaRania said...

sedondon je ;)

cantik baju mama n alya