Thursday, August 29, 2013

Selamat Hari Lahir Hassan

Macam biasa, pagi-pagi on je PC kat office ni terus buka blog..pastu tengok kat bloglist kot-kot ada update yang menarik dari rakan blogger..biasanya saya hanya pilih 2-3 blog untuk blogwalking sebelum sambung kerja, selebihnya bw bila ada masa....saya singgah blog tersebut tapi tak semestinya tinggalkan komen...depends pada mood kala itu...hehe..macam-macam la mama alya ni...

Pagi ni singgah blog UM, hmm ada GA yang menarik rupanya..tak nak lepaskan peluang, maka terhasil la entry ini dipagi hari..hehe

Selamat Hari Lahir yang pertama buat Muhammad Hassan...semoga menjadi anak soleh, berjaya hidup dunia dan yang paling penting Akhirat sana..


Ummi Muhammad Hassan bermurah hati untuk bagi free buku mudahnya menjemput rezeki...buku yang baru je mama alya berniat nak beli...semoga murah rezeki buat iryani sekeluarga...

nak juga buku mudahnya menjemput rezeki? meh kita ke blog Iryani...


lama tak join GA dan lama juga tak buat GA...huhu


5 ::ThoughT(s):: :

umi alya said...

mudah2an impian memiliki buku tersebut tercapai, aamiin..

good luck

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck sis.

Farah Waheda Wahid said...

all the best to mama alya...

are_lin@yu said...

ayu siggah jejak ;-)

iryani ahmad said...

Alhamdulillah. ameen. terima kasih doakan Hassan. Semoga doa acikAlya dimakbulkan Allah. Mohon berikan nama penuh, alamat dan no telefon pada email saya.pn.iryani@gmail.com