Friday, August 30, 2013

Tersenyum Bila Melihat Hasilnya

Alhamdulillah macam biasa kalau hari jumaat amat terhad masa untuk saya online...bila nak online guna phone si kecik tu sibuk nak phone, bila kita ke PC dia pun sibuk nak guna PC juga...sabor je lah...Dan bila ada peluang untuk saya online, terus tersenyum gembira bila dapat mesej dari deno...

A week before saya ada tempah cover photo & profile picture untuk mamalya boutique...baru la rasa personalized kan bila ada cover photo yang menggambarkan business kita tu...dan hasilnya sangat menguja kan saya, thumbs up untuk deno...saya serahkan 100% pada deno untuk design cover photo tu dan hasilnya memang diluar jangkaan saya...CANTIK sangat...siap lukis dress, bantal, ada mesin jahit lagi...wow

inilah hasil seni art work deno...so impressive...


so, kalau sesiapa nak tempah doodle ke, cover photo ke boleh tempah dengan deno...nescaya hasilnya tidak mengecewakan dan pastinya dengan harga yang berpatutan...


salam merdeka ke-56 buat Malaysia...adakah kita betul-betul merdeka? fikir-fikirkan ;)


12 ::ThoughT(s):: :

Farah Waheda Wahid said...

hasil kerja deno sama dengan orangnya, comel jer...

Ummu Muhammad said...

cntekkknyeeeee noen!

Nasuha said...

Comel...

Nasuha said...

Tahniah...

Zira Aziz said...

..seriously mmg cantik..cute sgt..alya pn ade tu hehehe..mog aterus sukses noen.. :)

Tihara said...

cantik cover photo ni..
salam merdeka mamalya :)

ros_reeza said...

Salam merdeka kak :-)
wah memang cantikla kak.!

MamaDaniel said...

wow! bestnya noen.. mamaD pun teringin gak la.. idea noen yang bagi la ek.. noen bagitau la nak apa dalam design tu ek? ni nak letak mana ni? kt fb ke? thanks for the link.. nanti i cekitout.. :}

SoNice said...

mmg sgt marbeles la cover tu..cute dan mengujakan!saya suka! saya suka!

Sya Mimie said...

cantiknya.. :)

NoEn said...

@MamaDaniel
letak kat cover photo fanpage mamalya la...tp skrg dh bertuko yg lain pulak ;)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

cantiknye,pandai die buat=)