Sunday, November 10, 2013

Istimewa Untuk Chu...

Lama betul entry ni diperam kat draft, sempat upload gambar je nak cerita panjang lebar tak berkesempatan...ditambah pula tuan punya badan tak sihat, dan selalu terlupa entry yang kat draft tu...birthday chu alya 23/8, ni dah masuk november dah...terlebih basi dah ni...

nothing special untuk birthday chu hanya travel pillow special dari alya...alya buat surprise kat chu, tak bagitahu pun dia nak pos bantal kat kg...masa tu chu kerja kat KB and stay kat KB, pos bantal kat rumah tokma alya...siap berpakat lagi dengan tok ma alya jangan bagitahu chu ada bantal special untuk dia...cuma inform chu ada barang sampai...biar chu tak sabar-sabar nak balik...dan yes berjaya sebab tak sempat tunggu weekend chu balik rumah asbab nak tengok apakah barang yang diposkan untuk dia itu...hahaha..yes berjaya kenakan chu ^_^



lots of love from alya to chu ;)

sekarang aktiviti menjahit memang dikurangkan atau dengan kata lain tempahan untuk jahit dress telah lama ditutup since awal pregnant hari tu lagi...hanya terima tempahan untuk sulam towel dan bantal sahaja...aktiviti sulam menyulam ni mama sub kat baba...alhamdulillah atleast tak de la bilik jahit tu dikunci terus...hehe...so kalau ada yang berminat nak tempah sulam towel atau bantal, boleh la ke page mamalya boutique ya...iklan la pulak ;p


rindu nak menjahit macam dulu...


6 ::ThoughT(s):: :

Aisy Nasiha said...

Lawanya bantal ni.. nampak kemas je jahitan noen ni.. seronok la cu dapat hadian lawa ni..

MulutPayau said...

cantiknya bantal tu....

ros_reeza said...

cantiklah :)

Mimi Azirah said...

cantinkye kak

Kakzakie said...

Cantiknyaaaa... happy birthday juga buat Chu Alya.

aTieYusof Family said...

cantik nya! takpe lah nnti dah stabil boleh menjahit semula kan...:)