Monday, November 18, 2013

Mengidam Nak Makan...

Sudah lama sebenarnya saya mengidam nak makan benda nan satu ni tapi ada yang tak izinkan...siapa lagi kalau bukan baba alya...sedih tau bila permintaan kita ditolak...but its ok, rasa membuak-buak nak makan hanya bila tengok benda tu je, kalau tak de depan mata, boleh lupakan...bukan boleh layan sangat mengidam ni kan...susah nanti...hehe

Setelah puas memujuk, merayu akhirnya petang semalam baba alya tunaikan juga permintaan nan satu ni...Thanks baba, i lap u lah...hehe ^____^

Manis...Sedap...

Rasa macam puas sangat bila dapat makan nenas petang semalam...sorry la ba terpaksa layan karenah mak yong yang bermacam ragam ini...hehe


Macam sedap je air kelapa fresh...hihihi


7 ::ThoughT(s):: :

Kakzakie said...

Yg bahaya kalau early stage dan makan banyak Noe.. kalau dah masuk 3 bulan ke atas takat merasa kakak rasa tak apalah...

umi alya said...

biasalah tu Noen, pembawaan budak

nurbijen said...

saya pun selalu juga layan nenas masa preggy.. bergantung pada orang juga sebenarnya :)

Kesuma Angsana said...

ee ngidam nenas ler pulak yer !

SoNice said...

Tahniah..ada berita baik rupanya..patut la lama menyepi di fb dan blog

nenas mkn sikit2 boleh la.kalau kandungan dh melepasi 3 bln pertama.jgn kempunan baby dlm perut tu..

so boleh la try meng' baby quilt pulak...ehhe

mama aryan said...

sedapnye nenas..nak lak kalu colek dgn cili kicap yummy2 lah

Ummi Iman said...

Baba Alya pentingkan ibu mengandung. Take care mama.