Wednesday, January 1, 2014

Happy New Year 2014

Image: Google

Happy New Year semua...wish this year brings to the warmth of love...hmmm dah nak masuk 2hb baru nk wish ya..tak pe masih belum terlambatkan... Fuhhhhh lama betul tak update blog...macam-macam yang berlaku sampaikan update blog jatuh ke nombor yang entah keberapa...huhu...

Bermula dengan keadaan kesihatan yang kurang mengizinkan, rumah kene banjir, office yang tunggang terbalik, dan macam-macam lagi la membuatkan mak buyung ni kadang-kadang sukar untuk handle "stress" yang dihadapi...Tapi insyaAllah atas keyakinan yang tinggi ke atas yang maha Esa insyaAllah semuanya berjalan dengan baik...biasala kita manusia yang lemah, ada kalanya hampir jatuh tersungkur namun bila melihat keadaan orang lain yang jauh lebih susah membuatkan kita kembali panjatkan syukur diatas segala nikmat yang telah Allah kurniakan kepada kita...

Semoga di tahun baru ini memberi sinar yang lebih baik, diberikan kesihatan yang baik, dilimpahkan rezeki yang melimpah ruah, diberikan hidayah agar menjadi hamba Allah yang lebih bertaqwa, dan semua yang baik-baik la kan...

InsyaAllah kalau ada kesempatan kita jumpa di next entry..tapi for sure tak tahu bila...kiki


Adik dah 23 weeks dalam perut mama...Kakak Alya sayang adik ^_^

1 ::ThoughT(s):: :

MamaDaniel said...

Selamat tahun baru NoEn.. dah 23 wks dah.. sekejap je kan... :)
Noen pun kena banjir juga ek.. memang dugaan.. banyak bersabar ek.. :)