Tuesday, March 18, 2014

Muncul Lagi... ^___^

Salam semua...setelah sekian lama menyepikan diri sekali lagi mama & kakak alya muncul mewarnai blog yang telah lama kusam dan terabai ini...entah kenapa memang mood untuk berblog terjun ke laut dalam tanpa mahu timbul-timbul...banyak kisah yang hendak di abadikan disini tapi entah la...tengok la macam mana kot-kot tetiba mood ada kita buat entry throw back la...haha..

Kakak alya pun dah semakin besar, makin cerdik, dan perangai pun makin macam-macam yang bisa membuatkan mama kadang rasa nak marah, ketawa, menangis dan sebagainya...Alhamdulillah setelah hampir 3bulan belajar kat playschool, banyak yang kakak belajar..bacaan dalam solat telah dihafalnya...itu yang paling membuatkan mama rasa bahagia...

Adik sekarang 34minggu...lagi sebulan lebih kita semua akan jumpa adik..insyaAllah..semoga semuanya berjalan dengan lancar...perasaan berdebar tu seperti kali pertama nak bersalin..ya lah setiap kelahiran kan berbeza kisahnya...Ok la macam dah tak de idea nak tulis kat sini...see u next time ya bila mama ada mood berblog balik...see ya lovelies ^___^

ups sebelum tu, persembahkan mama & alya di sport day shool alya last 3 weeks..daaa



Mama maintain slim walaupun pregnant..boleh gitu? hahhaa


8 ::ThoughT(s):: :

Farah Waheda Wahid said...

wah alya nak dapat adik dah... semoga segalanya berjalan lancar dan dipermudahkan yer NoEn... rindu pada NoEn...

Kakzakie said...

Alhamdulillah nampak Noe sihat dan Alya pun bukan main sengihnya. Suka benar tu:)

Memang slim walau perut berisi. Bagus tak ada masalah nak turunkan berat badan lepas pantang..

IntaNBerliaN said...

lama xtgk, sedar2 je dah 34 mggu yer.. kejap je masa berlalu

Suzie said...

Salam noen....lama betul tak muncul.Bestkan perut besar badan maintain.huhuhu akak dulu pregnant 2 boys tu jadi gini .Girls, mak ai .....gemuk sungguh .

umi alya said...

Alya, makin comel.. sebulan lebih lg ya, tak sabar nak tengok bb baru

Ummu Muhammad said...

mama n alyaku sayam!
peyut u besolah mek..cannot wait!

iryani ahmad said...

kak noen...ni yani. rindunya lepas keluar group jelitawan. cantiklah doodle family kat blog ni. mcm mana nak buat ye?

QasehnyaRania said...

kak alya dh skolah ye