Friday, September 19, 2014

Macam Chipsmore...Sekejap Ada Sekejap Tiada

Assalamualaikum semua...ya Allah rindunya kat blog ni dan kawan-kawan semua...Berbulan lamanya tak jenguk blog...last update blog 3 bulan lepas...adik pun dah nak masuk 5bulan dah..almaklumla semenjak menjadi surirumah sepenuh masa ni sibuk nya mengalahkan menteri...ahaks...rutin harian hanya berkisar urusan anak-anak sahaja...nak menjahit still kene buat OT di malam hari... Pagi-pagi hantar kakak g school, balik kemas rumah, masak, jam 12 pergi amik kakak pula...balik tengah hari sampai petang, layan si kakak dan adik...kebanyakan masa saya banyak online thru phone sahaja untuk urusan business dan juga bersosial...untuk blog masih belum selesa/serasi nak update thru phone...

Untungnya bila jadi surirumah ni adalah boleh cuti sesuka hati...ahaks...sempena cuti hari malaysia, kami sekeluarga balik kg bagi meraikan perkahwinan sepupu saya...

Heros saya

Susah betul nak bergambar sekeluarga...kakak tak mau bagi kerjasama T_T



welcome to our family Anis!
Apesal daku nampak petite sangat nih??? T___T

daaaa....see u next entry yang entah bila akan di up...ahaks ;)

Apakah perancangan Allah buat kami sekeluarga selepas ini? Ya Allah permudahkan segalanya


6 ::ThoughT(s):: :

Kakzakie said...

Itulah kakak rasa macam lama benar tak jumpa N3 Noe...

Duduk rumah yg pasti tak boleh gemuk sebab sentiasa bergerak tak macam duduk di pejabat ni Noe.

Mila@Rimbun said...

Bestnya dapat peluang duduk rumahkan... akak pun bila fikir2 nak ada baby ni, dok berbelah bagi jer.. rasa mcm nak jaga baby fulltime lah..

Mayang ABDUL RAZAK said...

ehhh sama kita... anak akak pun dah 5 bln... akak lg lama tak update blog.. sesejak laptop hilang dulu update kat enpon aje.. itu pun x bes langsung.... kat ofis mmg susah le nak update blog.. keje sedia ada pun melambak2...

Ummu Muhammad said...

mama alya aqmar ku sayan!

MamaDaniel said...

menteri hal ehwal rumahtangga memang superbusy.. kami memahami mu.. hihihi..
mamaAlya selim melim lepas 5 bulan.. adik Alya muka macam Alya la.. seiras.. :D

Tihara said...

wow busy betul yea
memang seronok jadi housewife
sebabnya cuti sepanjang masa
kerja rumah je takleh nak cuti :)