Friday, September 19, 2014

Macam Chipsmore...Sekejap Ada Sekejap Tiada

Assalamualaikum semua...ya Allah rindunya kat blog ni dan kawan-kawan semua...Berbulan lamanya tak jenguk blog...last update blog 3 bulan lepas...adik pun dah nak masuk 5bulan dah..almaklumla semenjak menjadi surirumah sepenuh masa ni sibuk nya mengalahkan menteri...ahaks...rutin harian hanya berkisar urusan anak-anak sahaja...nak menjahit still kene buat OT di malam hari... Pagi-pagi hantar kakak g school, balik kemas rumah, masak, jam 12 pergi amik kakak pula...balik tengah hari sampai petang, layan si kakak dan adik...kebanyakan masa saya banyak online thru phone sahaja untuk urusan business dan juga bersosial...untuk blog masih belum selesa/serasi nak update thru phone...

Untungnya bila jadi surirumah ni adalah boleh cuti sesuka hati...ahaks...sempena cuti hari malaysia, kami sekeluarga balik kg bagi meraikan perkahwinan sepupu saya...

Heros saya

Susah betul nak bergambar sekeluarga...kakak tak mau bagi kerjasama T_T



welcome to our family Anis!
Apesal daku nampak petite sangat nih??? T___T

daaaa....see u next entry yang entah bila akan di up...ahaks ;)

Apakah perancangan Allah buat kami sekeluarga selepas ini? Ya Allah permudahkan segalanya