Thursday, January 22, 2015

2015...


Alhamdulillah...bersua kembali di ruangan yang sunyi dan sepi ini buat kesekian kalinya...Seriusly saya tak boleh nak commit dengan blog...terasa sayang dan ruginya mengabaikan blog ini tapi apakan daya tak sempat weh nak update blog!!! Super duper busy weh dengan anak kecil yang tak boleh maknya hilang dari pandangan mata, malam-malam harus menguruskan tempahan customer...terima kasih buat cinta hati kerana sentiasa disisi, tak jemu membantu dan memahami...

Hari ini 22 Jan 2015...hampir dua bulan sudah kami meninggalkan bandar kemaman, berhijrah ke ibu kota, menjadi isteri dengan erti kata sebenar, isteri sentiasa disisi suami...ahaks..berat hati mahu meninggalkan kemaman, tapi harus pilih antara dua dan semoga pilihan ini perjalanan hidup kami sekeluarga lebih diberkati...

2014, banyak suka duka yang kami lalui...duka berganda-ganda, tapi disebalik duka itu Yang Maha Mengetahui selitkan bahagia berlipat kali ganda sehingga tak terhitung banyaknya...Setiap kali mendapat perkhabaran duka, ku sematkan dalam hati pasti ada hikmahnya..pasti...sangat pasti...

Adeh...ape yang direpekkan oleh mak budak ni ya...haha...apa-apa ajalah janji I update blog...kiki...daaa and see u again...muahaks

6 ::ThoughT(s):: :

Kakzakie said...

Bila semakin ramai yg tahu dan selesa pasti tempahan pun kian bertambah - murah rezeki

Moga tahun 2015 ini akan lebih-lebih baik lagi.

MamaDaniel said...

Noen.. long time no see... pasni rajin2 la update projects... ;)

Suzie said...

Assalmmualaikum noen....dah hijrah ke kota ya....

tiga lalat said...

Salam . Hee selamat tahun baru.

::uMmiRdiNa:: said...

Rindu dgn celoteh kak noen..
I faham macamana kekangan tu kak noen. jd surirumah dgn 2 anak dan bisnes lg, teramatlah limited masa yg ada kn?
apepun, keep it up.
All the best utk bisnes and ur everyday life.

QasehnyaRania said...

akak bulan jan ni .dh lama tak updated kan

akak, ibu kota? ke kl erk..
akak masih buat lg ke tuala yg mcm sy tempah hri tu ?