Saturday, April 18, 2015

Happy Belated Birthday Dear Husband and Daughter



Dear Husband and daughter, Happy Belated Birthday...Semoga Allah sentiasa merahmati kamu berdua... Sorry sehingga hari ini both of you tak dapat lagi hadiah dari mama...tapi mama rasa dapat hugs dari mama setiap pagi dikala both of you buka mata adalah hadiah yang paling istimewa kan? Bukan kah hadiah hugs lebih tinggi nilainya daripada physical gift? hehe (mama nak ngelat bagi hadiah la tu... ^__^)

Kakak Alya 11 April, genap usia 5 tahun...Alhamdulillah terima kasih ya Allah atas anugerah yang tak ternilai ini...macam tak percaya sekejap sungguh masa berlalu kakak sudah 5 tahun...Terima kasih kakak kerana membahagiakan mama walaupun kadang kala membuatkan mama bertukar menjadi dragon....hahaha

16 April merupakan birthday ketua keluarga kecil ini, Alhamdulillah akhirnya tahun ini dapat sambut birthday bersama...erk sambut ke? kira sambut la ye walau sekadar wishes...hehe

Dan akan datang 27 April adik will turn 1...eh? adik dah nak setahun dah...how time flies...

ok la....see you again, insyaAllah jika ada kelapangan, mama up lagi entry...hehe...daaaa


Ya Allah kuatkan aku, tabahkan aku, sabarkan aku dalam meneruskan kehidupan ini


5 ::ThoughT(s):: :

Aisy Nasiha said...

Wah kiranya family korang ramai lahir bulan april ni. Selamat ulang tahun buat semua ya.. moga sihat, ceria dan selamat selalu..

saly said...

As'salam noen.lame x sggah sni..hii
Hppy bday bwat husband n kakak alya.smg dimudahkn Allah sgalanya..

NoEn said...

@Aisy Nasiha

aah pakat lahir bulan 4...mama je belum ada geng lagi ni...hihi

NoEn said...

@saly

tq...amin

MamaDaniel said...

wow.. semua bulan April.. mama kumpul semua sekali buat kenduri sekaligus la.. hihihi... ;)

Selamat hari lahir untuk ahli keluarga mamaAlya.. ;)