Monday, June 1, 2015

On Instagram...

Assalam....sebenarnya dah lama saya aware about instagram...memang dah ada account pun cumanya more kepada personal account la...ada sikit² update pasal jahit² kat personal IG...biasala nama pun personal, privacy sikit la...saya tak approve orang yang saya tak kenal...

Then, lebih kurang akhir tahun lepas, sebelum pindah KL kot, tergerak nak open satu lagi IG khas untuk @mamalya_boutique... Itupun sebab customer tanya ada IG ke x? Ya, ya mak tau mak ketinggalan tapi better late than never kan? Alhamdulillah since @mamalya_boutique on IG, byk juga la order masuk dari sana...saya agak je la sebab mereka print screen gambar IG...still merangkak juga la nak up follower tapi ok la...

Makanya, hehe nak amik peluang la meh la ramai² follow IG @mamalya_boutique... Support local crafter, handmade items, support WAHM, dan paling penting support tuan punya blog ni...hehe

Boleh juga direct WhatsApp +6019 664 5539 kalau nak order personalized towel, pillow, keychain atau bagtag...

Ok sayang semua, insyaAllah see you again in next entry yang tak tahu bila akan diupdate 😘😘😘


6 ::ThoughT(s):: :

MamaDaniel said...

waa... bagus2... ig memang laju.. rajin2 la update ek.. nanti mak follow.. ;)

Ummu Muhammad said...

Ade org nasihatkan i buke ig juge..okeykah?

Kakzakie said...

Anak dara kakak paling suka membeli online melalui IG.
Membelek tiap hari. Kasut pun dia beli dari IG. Itu belum masuk tudung dan gelang.

Bagus ada IG business mesti lebih baik..

nurbijen said...

saya belum ada akaun IG.. ketinggalan zaman sungguh... Tak larat makcik nak kejar...
Moga biz mamaAlya terus maju jaya :)

aryan azra said...

assalam...moga bisnes terus berjaya ye..

Suzie said...

nanti akak boleh follow juga...