Monday, June 22, 2015

Tahun lepas punya...

Bila tengok banyak-banyak mcm ni macam syok pulak kan... Hasil tahun lepas, 2014...Alhamdulillah tak sia-sia beli mesin sulam....masa beli tu main redah je beli, xde perancangan pun...then slowly belajar, slowly dapat trust from customers dan Alhamdulillah tempahan untuk sulam memang tak pernah putus...di kala mempunyai kekangan masa dan situasi untuk menjahit, dengan sulaman ini lah menjadi punca pendapatan saya...hasilnya tak de la banyak mana kalau compared dengan gaji waktu bekerja dulu, namun saya puas dan gembira(kadang-kadang stress jugak) sebab kids with me 24/7 without fail....Alhamdulillah









Boleh cuci mata kat fb page mamalya.boutique atau IG @mamalya_boutique untuk gambar latest...

Daa....selamat berpuasa...janji ngan mr.bos nak pegi beli kain buat baju raya...hiew...hiew...sempat ke x ni nak jahit baju raya ni??? Xpe, sempat ke tak, belakang kira, janji kita beli dulu kainnya....ehehehe... ヽ(‘ ∇‘ )ノ

Posted via Blogaway


3 ::ThoughT(s):: :

Kakzakie said...

Kita jahit sendiri sempat aje
Tapi kalau nak ambil tempahan memang dah tak laratlah kalau kakak.

::uMmiRdiNa:: said...

pakat jahit baju raya la kito kak noen...cubaan pertama, huhu

MamaDaniel said...

supermummy... selamat menjahit baju raya.. ;)