Friday, August 14, 2015

Towel

بسم الله الرحمن الحيم... 

Alhamdulillah tempahan untuk personalized towel sentiasa ada...tak pernah putus...dan ini adalah antara the latest one dan telah selamat ditangan customer...terima kasih puan kerana order dengan kami...halalkan mana² yang terkurang ya...

Untuk tempahan towel biasanya kami ambil masa antara seminggu ke dua minggu untuk menyiapkan tempahan bergantung kepada waiting list...kami akan cuba yang terbaik untuk memuaskan hati pelanggan.... InsyaAllah

Sekarang kurang ambil order  dress, bukan tak nak ambil order tapi kekangan masa, insyaallah akan cuba belajar lagi nak urus masa untuk anak² dan juga business....siapa kata surirumah ada banyak masa untuk relax² tambahan bila ada anak kecil ni...huhu...hanya yang berada di "kasut" kami je yang tahu keadaannya kan...

Ok any updates boleh skodeng ig @mamalya_boutique dan juga fb page mamalya boutique... Saya selalu update kat sana...kat blog tak sempat nak update


for order(s) or inquiry(s) do PM us at 
💌 https://www.facebook.com/messages/mamAlya.boutique
📲 whatsApp/telegram 019-664 5539


2 ::ThoughT(s):: :

Zira Aziz said...

Cantik2 design sulam towel ni..slalu gak usha fb noen ;)

Suzie said...

kita date kat ig....