Saturday, April 18, 2015

Happy Belated Birthday Dear Husband and Daughter



Dear Husband and daughter, Happy Belated Birthday...Semoga Allah sentiasa merahmati kamu berdua... Sorry sehingga hari ini both of you tak dapat lagi hadiah dari mama...tapi mama rasa dapat hugs dari mama setiap pagi dikala both of you buka mata adalah hadiah yang paling istimewa kan? Bukan kah hadiah hugs lebih tinggi nilainya daripada physical gift? hehe (mama nak ngelat bagi hadiah la tu... ^__^)

Kakak Alya 11 April, genap usia 5 tahun...Alhamdulillah terima kasih ya Allah atas anugerah yang tak ternilai ini...macam tak percaya sekejap sungguh masa berlalu kakak sudah 5 tahun...Terima kasih kakak kerana membahagiakan mama walaupun kadang kala membuatkan mama bertukar menjadi dragon....hahaha

16 April merupakan birthday ketua keluarga kecil ini, Alhamdulillah akhirnya tahun ini dapat sambut birthday bersama...erk sambut ke? kira sambut la ye walau sekadar wishes...hehe

Dan akan datang 27 April adik will turn 1...eh? adik dah nak setahun dah...how time flies...

ok la....see you again, insyaAllah jika ada kelapangan, mama up lagi entry...hehe...daaaa


Ya Allah kuatkan aku, tabahkan aku, sabarkan aku dalam meneruskan kehidupan ini