About

Pages

Monday, July 16, 2018

Come Back!!!

Assalamualaikum semua. Lama sungguh tak update blog. Dah dekat setahun dah 😅. Alhamdulillah kami semua dalam keadaan baik. Dah bertambah ahli keluarga akhir bulan Feb haritu. Another bunga in our small family 😊. 

Kakak Alya sudah Tahun 2. Nak sama besar dengan mama dah. Sikit lagi nak sama tinggi. Body size tu dah lebih kurang dah 😅. Tahun depan dia lg besar pada mama gamaknya. 😂 Abang Aqmar pula dah 4tahun. Akal tu macam² dah. 


Tadaaaa.... 1st picture of Adik kat blog mama 😅. Dah 4bulan lebih dah. Dah nak masuk 5bulan. Dah boleh meniarap & pusing 360°. Menjadi penghibur seluruh family members. 

Wan Aina Afia nama diberi 😊


Walaupun selalu je 'buli' adik, tapi sangat sayang adik. 😅 Adik tak boleh hilang dari pandanga mata, mesti cari. Especially kalau ada orang luar bersama. Tak lekang mata tu perhatikan adik. Takut sangat orang ambil adik dia. 

Lama tak update blog, semacam blur plak nak update ape. Haha. Mama macam biasa, masih lagi surirumah sambil² buat sulaman tuala. Alhamdulillah order sentiasa ada. Syukur sangat. Ok la insyaAllah kita jumpa lagi. Selamat hari raya (aci la kan walaupun syawal dah habis 🙃)


***untuk tempahan tuala boleh whatsApp 
www.wasap.my/60196645539. Latest update boleh tengok kat ig/fbpage mamalya boutique. 

3 ::ThoughT(s):: :

Anisa Anuar said...

comelnya si kecik sorang ni...

umi alya said...

Berkenan dgn tuala tu.. PM akak harga + postage umialeeya@gmail.com

x smpat nak ambil no WA.. 😀

umi alya said...

Besar dah Alya..